Benvingudes i benvinguts

En aquest blog trobareu cançons que parlen de coses que als nens i les nenes els poden resultar interessants. Estan adreçades a petits i grans, perquè encara que les lletres siguin per a infants, la música no coneix pas edats.

Em dic Francesc García i sóc mestre de música. Durant els meus anys de docència he composat moltes cançons per a nens i nenes d'infantil i primària. Les cançons parlen del nom de les seves classes. A l'escola Les Fonts de Gelida cada classe té un nom i és per això que m'he dedicat durant aquests anys a composar i enregistrar totes aquestes cançons.

Les cançons estan organitzades per temes i les podeu fer servir lliurement. Agrairia que citéssiu l'autoria si feu algun video, fitxa, etc. Estan allotjades a una plataforma que es diu Audiomack. Si necessiteu descarregar alguna cançó podeu fer-ho des de l'app Audiomack (necessitareu registrar-vos) o contactant amb mi al correu fgarci94@xtec.cat

Gaudiu-les amb els vostres fills i filles, amb els i les vostres alumnes, amb d'altres infants i, perquè no, amb vosaltres també.


Licencia Creative Commons